Hvorfor bruke blålysbriller?

IVIEYES

Er du en av de som bruker mye tid foran skjermen? Enten om det er foran PC, TV eller mobiltelefon, vil øynene dine naturligvis bli overbelastet om det blir for mange timer om dagen. Dette handler om at menneskets øyemuskulatur ikke er egnet for den mengden blått lys som øynene blir utsatt for etter mange timer foran skjermen.

Blått lys døgnet rundt

Store deler av døgnet blir øynene våre eksponert for naturlig blått lys via dagslys. Før ny teknologi var dagslys den eneste kilden til blått lys, men nå eksponeres vi for blålys døgnet rundt ved hjelp av ulike skjermer. Dette forstyrrer søvnrutinene våre, ettersom det er blålys som styrer produksjonen av kroppens søvnhormon. 

IVIEYES Celina Milan

Dersom øynene blir belastet med for mye blått lys, vil du fort kunne føle deg trøtt og ufokusert, samtidig som du kan slite med søvnen. Hvis du er en av dem som sitter mye foran skjerm, enten på skolen eller på jobb, så kan blålysbriller være for deg. Blålysbriller kan hjelpe deg med konsentrasjonen og samtidig sørge for at øynene dine ikke blir mer belastet enn nødvendig. 

Slik fungerer blålysbriller

Blålysbriller fungerer på en slik måte at det stenger ute det blå lyset. I stedet for at lyset trenger gjennom brillene dine og treffer øynene, vil lyset reflektere i brillene og sendes tilbake der det kom fra. Brillene kan derfor være med på å forebygge problemer som tretthet, dårlig konsentrasjon og slitne øyne. 

IVIEYES-Italy-Venice-evan

Hvorfor bruke blålysbriller? Her er 5 gode grunner:

  1. Brillene kan bidra til å avlaste øynene dine
  2. Blålysbriller kan forebygge slitne øyne.
  3. Brillene kan gi en forbedring i søvnkvaliteteten. 
  4. Bedre søvnkvalitet vil bidra til forbedret døgnrytme.
  5. Bedre konsentrasjonen på jobb og/eller skole.

Lurer du på noe om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *