Hvorfor bruke blålysbriller?

IVIEYES

Er du en av de som bruker mye tid foran skjermen? Enten om det er foran PC, TV eller mobiltelefon, vil øynene dine naturligvis bli overbelastet om det blir for mange timer om dagen. Dette handler om at menneskets øyemuskulatur ikke er egnet for den mengden blått lys som øynene blir utsatt for etter mange timer foran skjermen.

Blått lys døgnet rundt

Store deler av døgnet blir øynene våre eksponert for naturlig blått lys via dagslys. Før ny teknologi var dagslys den eneste kilden til blått lys, men nå eksponeres vi for blålys døgnet rundt ved hjelp av ulike skjermer. Dette forstyrrer søvnrutinene våre, ettersom at det er blålys som styrer produksjonen av kroppens søvnhormon. 

IVIEYES Celina Milan

Dersom øynene blir belastet med for mye blått lys, vil du fort kunne føle deg trøtt og ufokusert. Disse to faktorene er helt ideelle å forebygge dersom du sliter med enten hodepine eller nakkesmerter, eller om du føler deg ufokusert på jobb eller skole. Så hvordan hjelper blålysbriller mot hodepine og nakkesmerter?

Forebygger hodepine og nakkesmerter

Blålysbriller fungerer på en slik måte at det stenger ute det blå lyset. I stedet for at lyset trenger gjennom brillene dine og treffer øynene, vil lyset reflektere i brillene og sendes tilbake der det kom fra. Brillene vil på den måten forebygge problemer som tretthet, hodepine, nakkesmerter og dårlig fokus.

IVIEYES-Italy-Venice-evan

Så hvorfor bruke blålysbriller? Her er oppsummert 5 gode grunner:

  1. Brillene vil avbelaste øynene dine
  2. Du vil kunne forebygge hodepine og/eller nakkesmerter
  3. Du vil merke en tydelig forbedring i søvnkvalitet 
  4. Bedre søvnkvalitet vil bidra til forbedret døgnrytme
  5. Du vil kunne kjenne på et økt fokus når du er på jobb og/eller skole

Lurer du på noe om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *